Välkommen till skolstart Ht2020 – observera: olika uppropstider för olika klasser och årskurser

Publicerat 8 juli 2020

Hej alla nya och gamla TG elever till ett nytt läsår vid Tumba gymnasium. Trots Corona kom vi i mål på ett utmärkt sätt och resultaten var verkligen utmärkta i samtliga årskurser. Vi får hoppas på ”vanlig skola” i höst och om det blir som vi hoppas så är det dessa tider som gäller för upprop och skolstart.

Årskurs 2 startar skolan måndagen den 24 augusti klockan 13:30 – se Vklass 10 augusti för mer info.

Årskurs 3 startar skolan tisdagen den 25 augusti klockan 13:30 – se Vklass 10 augusti för mer info

Årskurs 1 startar skolan redan onsdagen den 19 augusti. Samling i aulan, Tumbascenen. Här har vi olika uppropstider för de olika programmen. Ni kommer att vara i skolan mellan 3-5 timmar per klass, och alla våra nya ettor bjuder vi på skollunch redan denna första dag.

08:30 Naturvetenskapliga programmet

09:00 Teknikprogrammet

09:30 Samhällsprogrammet, Humanistiska programmet

10:00 Ekonomiprogrammen, Finansekonomiska programmet

10:30 El- och energiprogrammet (el installation/el-data)

11:00 Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Fordonsprogrammet

11:30 Estetiska programmet

IM-programmet har sitt upprop torsdagen den 20 augusti klockan 14:00 i gymnasiebiblioteket

I början av augusti skickar vi hem mer detaljerad information i brevlådan till dig. Då kommer du få veta allt du behöver veta för ett lyckat läsår vid Tumba gymnasium. Vi ska göra allt för att dina gymnasiestudier blir så lyckade som möjligt! Ha ett fint sommarlov så länge!

Alf Solander, rektor TG

Läs fler nyheter