Snart ny hemsida för TG – publiceras i november

Publicerat 18 oktober 2020

Hej elever, föräldrar och alla ni andra som är nyfikna på TG

För allas kännedom publicerar vi på denna webbadress en ny hemsida för TG. Det sker någon vecka efter höstlovet och då kommer det bl a att finnas information till alla er grundskolelever om Öppna hus. I år blir det lite speciellt p g a Covid 19 och istället för en stor inbjudan kommer vi att ha speciella Öppna hus programvis. Du som vill komma måste anmäla dig på de särskilda datum som gäller, men ha tålamod så kommer mer information på nya hemsidan.

På grund av pandemin kommer vi att ha distansstudier på deltid efter höstlovet och fram till jul. Varje årskurs pluggar via länk med sina lärare två olika skolveckor innan jullovet, och övriga veckor läser man som normalt på skolan. Vi gör detta i förebyggande syfte och för att ta vårt ansvar i en situation när smittspridningen ökar i Stockholmområdet. Vi har inte haft några stora utbrott av Covid19 på skolan bland elever eller personal, men vi tar det säkra för det osäkra.

Lärarna har god tid att planera för distansundervisningen och det kommer att gå utmärkt. Följande veckor läser följande årskurser via distans. (Undantagna från detta är elever på RL, FT, IM och AST som har all sin undervisning på skolan samtliga veckor innan jul).

Vecka 45 och vecka 48 – åk2

Vecka 46 och 49 – åk1

Vecka 47 och 50 – åk3

Vi hoppas att all undervisning kommer att ske som normalt för eleverna efter jullovet, men det hänger såklart på smittskyddssituationen i Sverige, så det får vi återkomma till.

Ha en bra höst så länge!,

Alf, rektor TG

Läs fler nyheter