Grattis till 5 år i Japan!

Publicerat 12 december 2013

Vi gratulerar Alexandra Johnni som tog studenten från språkinriktningen i våras och nu har fått japanska statens stipendium för 5 års universitetsstudier i Japan.

20130605_091505

I tuff konkurrens har Alexandra klarat urvalsprocessen med ansökning, språkprov och intervjuer och nått sitt mål. I april 2014 reser hon iväg! Stipendiet innebär betalda kursavgifter, resa till Japan samt pengar varje månad till boende mm. I fem hela år! Första året är förberedande intensivkurser i japanska språket och sedan följer fyra års studier i valt ämne. Hon deltar då i vanlig universitetsundervisning på japanska, på samma villkor som de japanska studenterna. Vi önskar dig all lycka och vet att du kommer att göra oss stolta i fortsättningen också!

Läs fler nyheter