Tumba Gymnasiums elevrestaurang Restaurang Novisen

Restaurang Novisen drivs av lärare och elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Tumba Gymnasium. Varmt välkomna önskar elever och restauranglärare!

Lunch

Vi har två olika delar i restaurangen; A la carte där man kan äta trerätters lunch för 120 kr inkl. måltidsdryck och kaffe samt ”dagens” delen där man kan äta dagens rätt från 55 kr inkl. kaffe. Vi har alltid ett vegetariskt alternativ på menyn.

Se lunchmeny

Tisdag–torsdag 11:30 – 13:00.
Restaurangen är öppen för lunch tre dagar i veckan och vid speciella kvällsaktiviteter. Du kan även beställa en matlåda för avhämtning under våra öppettider.

Se fler öppettider

Boka bord

Du kan enkelt boka bord direkt via nätet. Välj typ av måltid, antal personer, vilken dag ni vill boka samt vilken tid. Om du hellre vill ringa och boka kan du självklart göra det på telefon 072-596 69 98.

Boka bord

Under vecka 48 håller vi stängt och förbereder inför Julbordet som startar Tisdagen den 5 dec kl 18.00

Julbordet kostar 305 kr exkl dryck (eller 7 kuponger)

Öppettider hösten 2017

Vecka 36 : Tisdag, Onsdag, Torsdag
Vecka 37 : Stängt
Vecka 38 : Tisdag, Onsdag, Torsdag
Vecka 39 : Tisdag, Onsdag, Torsdag
Vecka 40 : Onsdag, Torsdag
Vecka 41 : Onsdag, Torsdag
Vecka 42 : Tisdag, Onsdag, Torsdag
Vecka 43 : Tisdag, Onsdag, Torsdag
Vecka 44 : LOV
Vecka 45 : Tisdag, Onsdag, Torsdag
Vecka 46 : Tisdag, Onsdag, Torsdag
Vecka 47 : Tisdag, Onsdag
Vecka 48 : STÄNGT JULBORDS PREPP
Vecka 49 : JULBORD 5/12 Middag, 6/12 Middag , 7/12 Lunch & Middag

Med reservation för ändringar i skolans övriga aktiviteter.

Catering

Novisen serverar lunch ca 3 gånger i veckan. Vi kan i viss mån ta emot beställningar för catering eller abonnering av matsalen. Vi kan anpassa oss efter ditt önskemål, men reserverar oss för att den mat vi lagar ska vara inom ramen för den undervisning eleverna har och efter säsong.

All matlagning utförs av elever, vilket betyder att vi endast kan ta emot beställningar under schemalagd tid på vardagar i samband med att Novisen är öppen. Minimiantal är 20 personer. Vid avbeställning eller förändringar i antal måste vi meddelas detta senast en vecka före leveransdag. För frågor angående pris etc. kontakta Restaurang Novisen på telefon 0725966998.

Om restaurangen

Vi håller en god standard och högsta kvalitet på båda mat och service. Restaurangen är öppen tre dagar i veckan för lunch och vid vissa kvällsaktiviteter. Man kan även beställa en matlåda för avhämtning under våra öppettider. Vi har två olika delar i restaurangen; A la carte där man kan äta trerätters lunch för 120 kr inklusive måltidsdryck och kaffe samt ”dagens” där man kan äta dagens rätt från 55 kr inklusive kaffe.

Kontakt & Hitta hit

Boka bord: 072-596 69 98
Boka bord online: länk till bordsbokningen
Kontakta Restauranglärare: 072 5966998
Besöksadress: Utbildningsvägen 2, Tumba

Gilla oss på Facebook: facebook.com/novisen.tumbagymnasium

Följ oss på Instagram: @restaurangnovisen

Så här hittar du till restaurangen Novisen:

• Tag pendeltåget till Tumba station. Det tar cirka 28 minuter från
  • T-centralen eller 25 minuter från Södra station.
  • I Tumba lämnar du perrongen genom den främre utgången i tågets färdriktning.
  • Efter spärrarna tar du till höger.
  • Fortsätt sedan rakt fram i cirka två minuter tills du ser Restaurang Novisen på höger hand.
  • På den korta vägen passerar du Tumbascenen och Idrottens Hus.
  • Väl framme blir du omhändertagen av Novisens hovmästare.

Åker du taxi så är adressen Utbildningsvägen 2.

Du kan även använda dig av SL:s hemsida för att hitta en färdväg till oss.