Tumba Gymnasiums elevrestaurang Restaurang Novisen

Restaurang Novisen drivs av lärare och elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Tumba Gymnasium. Varmt välkomna önskar elever och restauranglärare! Följ oss gärna på Instagram @restaurangnovisen

Vi har två olika delar i restaurangen.
A la carte: Här äter du en trerätters lunch för 135 kr
Bistron: Här äter du dagens lunch från 65 kr

Se lunchmeny

Onsdag - Torsdag 11:30 – 13:00.
Restaurangen är öppen för lunch två dagar i veckan och vid speciella kvällsaktiviteter. Du kan även beställa en matlåda för avhämtning under våra öppettider.

Se fler öppettider

Boka bord

Du kan enkelt boka bord direkt via nätet. Välj typ av måltid, antal personer, vilken dag ni vill boka samt vilken tid.
Det kan vara svårt att nå oss på telefon 072-596 69 98, vi har telefontid onsdagar och torsdagar 10.00-1300
Du kan alltid skicka ett mejl där du får svar inom 1 h till miriam.bagner.jensmar@botkyrka.se

Boka bord

Meny v.39

Onsdag 23/9: STÄNGT

Torsdag 24/9 ”HUSMANSKOST”

Oxrulader med gräddsås, potatispuré, svart vinbärsgele & pressgurka 65:-

Kokt rimmat fläsklägg med rotmos & senap 65:-

Kokt kalv i sötsyrlig dillsås med glaserade morötter 65:-

Kåldolmar med sirapssky & rårörda lingon  65:-

Svampfyllda kroppkakor med brynt smör och lingon 65:-

Det går jättebra att hämta/ta med sig  maten i lådor

Ring (telefontid onsdagar & torsdagar 10-13) eller mejla: miriam.bagner.jensmar@botkyrka.se  för att boka matlåda.

Bord bokar du lättast på https://novisen.2book.se/

Novisens coronastrategi

• Vi ser till att borden inte står närmare varandra än ca 1,5 m.
  • Vi öppnar en ny ingång via branddörren på långsidan av fastigheten. Detta innebär  att gäster som vill köpa take away går in via huvudingången och gäster till matsalen går in via branddörren.
  • Vi utökar med en kortläsare till för att undvika köbildning.
  • Vi gör distansmarkeringar i asfalten utanför ingångarna för att förebygga trängsel vid köbildning.
  • Vi tillhandahåller handsprit vid ingångarna till restaurangen.
  • Vi maximerar antal personer som befinner sig i matsalen till 50 personer, d.v.s. 40 gäster + 10 elever

Öppettider hösten 2020

Tors 3/12 Öppet, Jultallrik

God Jul & Gott Nytt År
Önskar Novisen

Med reservation för ändringar i skolans övriga aktiviteter.

Catering

Novisen serverar lunch 2 till 3 gånger i veckan. Vi kan i viss mån ta emot beställningar för catering eller abonnering av matsalen. Vi kan anpassa oss efter ditt önskemål, men reserverar oss för att den mat vi lagar ska vara inom ramen för den undervisning eleverna har och efter säsong.

All matlagning utförs av elever, vilket betyder att vi endast kan ta emot beställningar under schemalagd tid på vardagar i samband med att Novisen är öppen. Minimiantal är 20 personer. Vid avbeställning eller förändringar i antal måste vi meddelas detta senast en vecka före leveransdag. För frågor angående pris etc. kontakta Restaurang Novisen på telefon 0725966998.el mejl miriam.bagner.jensmar@botkyrka.se

Om restaurangen

Vi håller en god standard och högsta kvalitet på båda mat och service. Restaurangen är öppen två till tre dagar i veckan för lunch och vid vissa kvällsaktiviteter. Man kan även beställa en matlåda för avhämtning under våra öppettider. Vi har två olika delar i restaurangen; A la carte där man kan äta trerätters lunch för 135 kr inklusive måltidsdryck och kaffe samt ”dagens” där man kan äta dagens rätt från 65 kr inklusive kaffe.

Kontakt & Hitta hit

Boka bord: miriam.bagner.jensmar@botkyrka.se  alt 0725966998 onsdagar och torsdagar 1-13
Boka bord online: länk till bordsbokningen
Kontakta Restauranglärare: 072 5966998
Besöksadress: Utbildningsvägen 2, Tumba

Gilla oss på Facebook: facebook.com/novisen.tumbagymnasium

Följ oss på Instagram: @restaurangnovisen

Så här hittar du till restaurangen Novisen:

• Tag pendeltåget till Tumba station. Det tar cirka 28 minuter från
  • T-centralen eller 25 minuter från Södra station.
  • I Tumba lämnar du perrongen genom den främre utgången i tågets färdriktning.
  • Efter spärrarna tar du till höger.
  • Fortsätt sedan rakt fram i cirka två minuter tills du ser Restaurang Novisen på höger hand.
  • På den korta vägen passerar du Tumbascenen och Idrottens Hus.
  • Väl framme blir du omhändertagen av Novisens hovmästare.

Åker du taxi så är adressen Utbildningsvägen 2.

Du kan även använda dig av SL:s hemsida för att hitta en färdväg till oss.