Restaurang Novisen
Novisens julbord fullbokat
Novisens Julbord 475 kr /exkl dryck /pp 3-5 december Ring eller maila Novisen för väntelista
Novisens Meny v 47
Onsdag den 20 november
Förrätter:
Creme ninon med sotad laxtartar & krasseskum 45 kr
Toast Pelle Janzon 45 kr
Varmrätter:
Ibericoracks med gräddstuvad savoykål med smak av tryffel 80 kr
Halstrad regnbågslax med vitvinssås 80 kr
Dillkött med kokt potatis 75 kr
Bakade gulbetor, strimlad spetskål, jordärtskocka & linser 75 kr
Desserter:
Creme brulée 45 kr
Citron cheesecake 45 kr
Torsdag den 21 november
Förrätter:
Krämig tomatsoppa med oliver & fetaost 45 kr
Kolja med örtkrisp 45 kr
Varmrätter:
Bakad havskattfilé med skaldjurssås 80 kr
Kalvschnitzel med kapris, sardellsmör & citron 80 kr
Öppen ravioli med grönsaksragu & örter 75kr
Dagens: Boeuf Bourguignon med potatispuré 75 kr
Desserter:
Mandelkaka med plommonkompott 45 kr
Hallonpaj med vanilj 45 kr
Öppettider ht 2024, kl 11.30-13.00
V 47 Ons & Tors 20-21 / 11
V 48 Stängt
V 49 Julbord Tis-Tors 3-5 /12
Novisen önskar God jul & Gott nytt år
Öppnar åter i slutet på Januari
Kontakt & Hitta hit:
Boka bord: miriam.bagner.jensmar@botkyrka.se
alt 0725966998 onsdagar och torsdagar 10-13
Boka bord online: länk till bordsbokningen
Kontakta Restauranglärare: 072 5966998
Besöksadress: Utbildningsvägen 2, Tumba
Gilla oss på Facebook: facebook.com/novisen.tumbagymnasium
Följ oss på Instagram: @restaurangnovisen
Hitta hit
Så här hittar du till restaurangen Novisen:
- Tag pendeltåget till Tumba station. Det tar cirka 28 minuter från
- T-centralen eller 25 minuter från Södra station.
- I Tumba lämnar du perrongen genom den främre utgången i tågets färdriktning.
- Efter spärrarna tar du till höger.
- Fortsätt sedan rakt fram i cirka två minuter tills du ser Restaurang Novisen på höger hand.
- På den korta vägen passerar du Tumbascenen och Idrottens Hus.
- Väl framme blir du omhändertagen av Novisens hovmästare.
Åker du taxi så är adressen Utbildningsvägen 2.
Du kan även använda dig av SL:s hemsida för att hitta en färdväg till oss.