Matlagning med respekt och känsla

Sveriges bästa elever ska såklart få Sveriges bästa skolmat!

Inga halvfabrikat

Vi som jobbar med skolmaten på TG har alla ett genuint intresse av att erbjuda en nyttig, estetisk och från grunden vällagad god mat. Därför undviker vi i största möjliga mån all form av halvfabrikat. Med eleven och personalen i fokus arbetar vi utefter ett helhetskoncept som innebär att inte bara maten ska smaka bra, utan att även den fysiska miljön ska kännas trivsam och välkomnande för våra gäster.

Vad gillar du?

Vi erbjuder dagligen en generös salladsbuffé, med inspiration från många olika delar av världen. Något som också avspeglar sig i den varma mat som serveras. Ett vegetariskt alternativ står alltid på menyn och en dag i veckan är helt köttfri. För dig som är allergisk mot olika typer av råvaror finns det alltid vällagade alternativ. Välkomna till bords!

Finn Scherman

Restaurangchef 0707 70 07 72

Virginia Moldovanu

Caféansvarig

Hittade ingen i personalen som matchade det du sökte efter.